Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Leszippantottam a nokedlit? SOS

Leszippantottam a nokedlit? SOS

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van, hogy tegnap egy levegővételnél mint ha lecsúszott a nokedli de nem köhögtem ettem tovább. De nagyon zavar a betegségemből kifolyólag is, hogy nem e van e még valahol a levegő útjába főleg ma kicsit többet is köhögtem ami miatt kicsit szúrkál a tüdőm körül és akkor mégjobban rámjön a para.Kérdésem ennyi idő után is lehet valami vagy csak szimpla túlreagálás? Építő jellegű válaszokat köszönöm.

2014. dec. 10. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
El kéne menned a háziorvoshoz, kérni tőle egy röntgen beutalót, hogy megnézzék röntgenen, hogy hol van a kaja megakadva. Ha elhanyagolod, akár tüdőgyulladásod is lehet belőle.
2014. dec. 10. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
értem csak azt nem értem ha tényleg félrenyeltem miért nem köhögtem mert általába szoktak az emberek?!
2014. dec. 10. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
mert tuti nem vagyok benne csak azért bennem van a félsz mert egyszer jártam hasonlóan aztán kiderül csak én pánikoltam de hát sose lehet tudni interneten annyi mindent írnak csak hátha így személyesen hátha könnyebben kapok választ.Amúgy nem sípol a tüdöm meg nem mindig kihögök valamikor órákig nem igaz kicsit nehéz légzésem van de lehet a pániktól is ezt még így elfelejtettem :)
2014. dec. 10. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a légcsövedbe ment volna, akkor olyan köhögésrohamod lenne, amilyet még filmben sem láttál.
2014. dec. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!