Ugye nektek is jobb kanallal enni a nokedlit, mint villaval?
Figyelt kérdés
Sokkal tobbet feltud az ember venni vele, raadasukl jo sok szafttal.2014. nov. 19. 17:55
1/17 anonim válasza:
Nem, két éves kor felett már nem szokás a nokedlit kanalazni.
Eszembe nem jutna kanállal enni, már tudom használni a villát.
De ha neked a "gyorsan sokat" a fontos, akkor javaslom a libatöltöt
3/17 anonim válasza:
Otthon kanállal, étteremben villával szoktam enni. Elegánsabb a villa de praktikusabb a kanál.
5/17 supra01 válasza:
A franc fog a villával vesződni amikor nokedlit eszem :D
Csak kanállal :D
6/17 anonim válasza:
Látom, sokaknak nincs semmiféle étkezési kultúrája
7/17 anonim válasza:
Nézd ez olyan dolog mint az öltözködés, színházba öltöny/nyakkendő, vagy magassarkú (kinek mi), de otthon senki nem abban van. Akik itt kanalat írtak, étteremben nyilván képesek megenni villával is, de otthon minek azzal bajlódni.
8/17 supra01 válasza:
Persze, hogy képes vagyok megenni villával is, de egyszerűen nem esik jól úgy enni a nokedlit.
Kanállal, nokedli+szaft+husi:D egy falatban.
9/17 anonim válasza:
Én villával eszem ezt is, mint ahogyan az összes tésztafélét.
Párom viszont kanállal eszi, ez van, kinek a pap, kinek a paplan.
10/17 anonim válasza:
az miért az étkezési kultúra hiánya, ha otthon az ember simán megeszi kanállal a nokedlit? Én is azt teszem... aztán ha étteremben is nokedli kerül elém, eszem késsel-villával, mert nyilván az is megy, de otthon nekem a kanál gyorsabb, kényelmesebb. És nincs miatta lelkiismeret-furdalásom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!