Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Honnan tudom hogy eltört e a...

Honnan tudom hogy eltört e a bokám?

Figyelt kérdés
A suliban ráestem a bal lábfejem külső részére, és éreztem amikor ráestem hogy valami roppant.De nem is fájt egy 30 percig,mikor pihentettem utánna már fájt. Szerintetek eltört,vagy csak jobban meghúztam??? Máskor is volt már ilyen eset hogy a csuklómat vagy az ujjamat megütöttem és nem bírtam mozgatni de szerencsére nem tört csak zúzódott. De menni bírok kicsit nehézkesen meg lábujjhegyre is tudok állni csak nehezen. ha nem mozgatom akkor nem fáj,lilulás nincs csak dagadás. Válaszokat előre is köszönöm!! :) :(

2014. dec. 5. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tört el, nyugi!
2014. dec. 5. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nem tört.. nekem is ez volt kb 2 héttel ezelött.Mentem le a lépcsőn és a jobb bokám kifordult vagyis a talpam befelé nézett.Apum visszaállította és másnap elmentünk a sörgősségire.Megröntgenezték aztán kiderült hogy csak megrepedt.:)nagyon feldagadt én még járni sem bírtam ..Az orvos felírt ilyen bokarögzítőt ami 4500ft és az kell 1 hónapig hordanom(még 2 hétig) most már nagyából a járás megy és a fájdalom is kezd megsszünni.:) de azért neked sem ártana megnézetni orvossal..Szerintem menny el orvoshoz..És jobbulást!!.:)
2014. dec. 5. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok kort elfelejtettem.:) 15/L vagyok:)
2014. dec. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!