Eltört a bokám?
Tegnap kibicsaklott a lábfejem oldalra miközben lépcsőztem. Akkor fájt, de mivel dolgozni kellett menni, bementem, mert ülőmunkát végzek. Este mikor hazabicegtem csak 4-en állítottak meg útközben, hogy ne segítsenek-e, mert olyan rosszul nézett ki, hogy jártam. Amúgy annyira nem fájt, csak állandó tompa fájdalom volt.
Este levettem a csizmámat, és akkor láttam, hogy a külső része a bokámnak alma nagyságúra dagadt. Ma pedig mikor felkeltem sokkal nagyobb lett a dagadás, meg most már a belső részén a bokámnál is kezd bedagadni és fájni. Sántikálni tudok vele fájdalom nélkül a megfelelő pozícióban. Egyedül a bokacsontomnál fáj élesen, ha azt a rész megérintem. Még véraláfutásom sincs. Most szépen jegelem, borogatom meg pihentetem.
Előfordulhat, hogy megrepedt vagy eltört a bokám? Pont a bokacsontról olvastam, hogy ha ott történik törés, akkor azzal lehet még járni is, és sokan csak egy hét múlva mikor voltak röntgenen akkor tudták csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!