Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. Lehet hogy eltört a...

S. O. S. Lehet hogy eltört a bokám?

Figyelt kérdés
KB 15 perce mentem ki a konyhába és elcsúsztam a csempén, és a bokámra estem.Nagyon fájt elzsibant a lábam és nem birtam ráálni. Most meg felvan dagadva, de nem nagyon. Most is amikor rá állok, annyira fáj hogy remegek.Tudom mozgatni, és rá is birok állni, de akkor nagyon fáj.
2011. ápr. 19. 14:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy megrepedt a csont?
2011. ápr. 19. 14:08
 2/6 A kérdező kommentje:
És nagyon meleg a bokám.
2011. ápr. 19. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy itt írkálnál, már rég útban kéne lenned - akárhogy - a doki felé. :)

Amúgy nincs kizárva.

2011. ápr. 19. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy eltört - de azért menj be a dokihoz egy kontrollra ő majd megmond h mivan :)
2011. ápr. 19. 15:33
 5/6 anonim válasza:
Én arra tippelek hogy zúzódás vagy repedés max. a törés az jobban látható lenne és nem lenne nagy dudor plusz a zúzódás lábfejen sokkal jobban fáj mint a törés Sztem. De irány az orvos aszondom.
2011. ápr. 19. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos itt vidéken nincs már ilyenkor orvos, csak délig volt. A legközelebbi pedig 30km-re van. Csak hogy még a WC-ig is elig tudok elmenni, nem hogy még a buszmegállóba. :(. De ha holnapig nem javul, akkor már reggel megyek is az orvoshoz. Már több mint 2 órája történt. de még mindig fáj, tán még jobban. :-S .
2011. ápr. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!