Gipszbe a lábam! Mit csináljak? Begipszelték a lábam, eltört a bokám. De nem bírom. Már 3napja van gipszbe, még 4nap.
érdekes, nekem is eltört 1szer a bokám, de szurit nem kaptam.
igen, nehéz elviselni. a járógipszet zacsiba kell csomagolni, h ne azzal a mocskos gipsszel lépegess otthon, amivel az utcákat róttad... meg izzad is, nem lehet normálisan tusolni/fürdeni, rohadt nehéz, estébé...
én nem ittam sokat, nekem nem mondták, de semmi bajom nem lett.
de fel a fejjel! a járógipszet meg lehet szokni! gondolj arra, h csak pár hétig korlátozott a mozgásod, mások meg tolószékbe vannak kényszerítve örök életükra...
Köszi a bíztatást!
Amúgy te hány hétre kaptál gipszet??
Fekvőt és járót.
Egyébként nehezen, de túlélhető, bár én teljesen depressziós lettem, mikor közölték, hogy legalább hat hét. De néhány hónap távlatából visszatekintve nem tűnik olyan vészesnek, én örülök, hogy megmaradt a lábam.
Egyébként fel a fejjel, járógipsszel könnyebb lesz, hgacsak nem kell neked is ahhoz mankót, vagy botot, vagy egyéb segítőeszközt használnod - ez akkor fordulhat elő, ha komplikált törésről van szó, nagy a testsúlyod, vagy egyéb okból nem terhelheted még teljesen a lábadat.
Fel a fejjel, innen már csak előre van út :)
Egyébként műtve nem volt a bokád?
első voltam
Nem, műteni nem kellett, de még nincs kizárva hogy ha rossz helyre forr össze, az az izommal forr össze a letört csont darab.
Most 3nap és leveszik, utánna járó gipsz.
Ha minden igaz..
de köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!