Patak Bálint kérdése:
Eltört a bokám. Az lenne a kérdés mikor leszek mondjuk tesizés szintű állapotban? Többi lenn.
Figyelt kérdés
A bokám külső részéről letörött egy darab. Megműtöttek, megcsavaroztak. 6 hét múlva leveszik a gipszet. Utána nyilván rehab.2013. márc. 7. 21:29
1/5 anonim válasza:
nekem egy szimpla húzódásra adtak egy hét fekvőgipszet és egy hónap tesiszünetet... szerintem Te csak hónapok múlva tesizhetsz, ebben a tanévban talán már nem is..
2/5 anonim válasza:
Hát, attól függ, hogy mivel kezeled azalatt a hat hét alatt. Ha erősíted, akkor gyorsabban. :)
3/5 anonim válasza:
Ebben a félévben már nem tesizel, de nyárra rendbe jössz.
4/5 anonim válasza:
Nekem (2012) december elején tört el a bokám és emellett részleges bokaszalag szakadást is szenvedtem.
Majd 2 hétig voltam fekvőgipszben aztán 1 hónapig járógipszben,2 hét bokarögzítő. Szerencsére a rehabilitáció kimaradt, mivel már a járógipszben ill. a bokarögzítőben is orvosi tanácsra egyre többet járkáltam mankó nélkül. (Persze mindez már 1,5-2 héttel a járógipsz feltétele utántól.)
A tanév teljes hátra levő időszakára szóló felmentés tesi alól. (Azaz hivatalosan nem tesizhetek.)
F/17
Hogy haladsz a gyógyulással?
Hány éves vagy?
5/5 anonim válasza:
Ebben a tanévben már nem valószínű, hogy engedni fogja az orvos hogy tesizzél...
Hányadikos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!