Eltört a bokam?
Figyelt kérdés
Tesi órán szekrényt ugrottunk. Aztan rosszul érkeztem le es a bokam magam alá fordult, elestem és reccsent egyet. Ráállni és mozgatni tudom de fáj. Be kotoztem szoritokotessel es fel van polcolva.
(Elnézést hogy nem mindenhol van ékezet)
2014. márc. 13. 18:09
1/6 anonim válasza:
Szalagszakadásod lehet. Irány az orvos!
2/6 anonim válasza:
A tesitanár nem küldött orvoshoz? Szüleid sem vittek el? Valszeg nem törés, de ezzel nem jó viccelni, tessék elmenni a dokihoz.
3/6 anonim válasza:
Kizárt, hogy törött bokával lábraállj. De így is meg kell mutatni doktornak.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy oszt. társam, aki megsérült tesi órán, de saját lábán ment haza, sőt a dokihoz is és ott derült ki, hogy eltört a lába.
5/6 A kérdező kommentje:
A jobb bokamon faj jobb oldalt kívül. Szov szerintem nem teljesen szakadt el a szalag ..
2014. márc. 13. 19:58
6/6 anonim válasza:
nekem 2 hónapja volt hasonló sérülésem csak én buliba voltam elestem reccsent , még két órát táncoltam reggel ráálltam rendesen bedagadt, szalagszakadásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!