Ttamas93 kérdése:
Kereszt szallag szakadasom van. Jovore mutenek. Akinek volt mar ilyen elmeslne nekem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 12:29
1/3 anonim válasza:
Részleges, vagy teljes szakadás? Mindkettőről tudok mesélni, neked melyik van?.. nekem kb fél év alatt 2 műtétem volt emiatt.. először részleges szakadás, ami 5hónappal később elszakadt teljesen.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom. Az orvos azt mondta kereszt szalag szakadás. De a papírra meg azt írták hogy elülső es hátulsó szalag. En nem ertem megkérdezni mar nemtudtam tole mert nem ott olvastam el. Januar másodikán kell vissza mennem. De nem faj az ha elszakad? Mert nekem egyaltalan nem faj. Csak ha beakarom hajiltani. De az sem igazi fájdalom, inkabb csak azt érzem mintha valami akadályozná hogy behajlitsam.
2014. dec. 1. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!