Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Külső bokaszalag szakadásom...

Külső bokaszalag szakadásom van, egy hete, a sürgősségin nem gipszelték be, csak bokarögzítőt kell hordanom 6 hétig, terhelhetem is, ez van az ambuláns lapomon. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van más is aki nem kapott gipszt a lábára? Milyen mértékű lehet a gyógyulás? Benne van a 6 hétben?

2014. szept. 16. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem normális egy másik orvoshoz elmennék a helyedben. Nekem gipszelték, ha még van kérdésed írj nyugodtan
2014. szept. 17. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, a doki elég körültekintően elmagyarázott mindent...elősször nagyon tartottam hogy nem fog gyógyulni, de mióta a kérdést feltettem elég széles tartományban mozog fájdalom nélkül, vagy enyhe fájdalommal, már nem sántikálok a házban, de egy rövidebb séta (boltba oda vissza) fárasztó volt. Rögzítő nélkül sem érzem instabilnak a bokám, a fele duzzanat még rajta van de nyomásra sem érzékeny, a rögzítőt persze hordom, és vigyázok a lépteimmel, kedden lesz 2 hetes a szakadásom, és tényleg fájdalom mentes a mozgás és minden más, szóval örülök:) Azért a rögzítőt a további hetekben is viselem éjszaka is biztos ami biztos, két hetet javasoltak éjszakára, de csodásan támasztja mikor fekszem, és csak jobb lehet tőle. Köszönöm szépen a választ, szerintem sem épp normális dolog, de ilyen az egri kórház...de mázlim van úgy tűnik :)
2014. szept. 21. 01:51
 3/3 te te te ***** válasza:
ez nagyon nem normalis. en visszamennek. nekem is el volt teljesen szakadva, de nem rakta be a 2. szakadasnal gipszbe, szoval muteni kellett es 3 napig lazam volt afajdalomtol
2018. febr. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!