DDDDani kérdése:
Elmentem focizni kicsivel több mint 6 hónap után a térdszalag szakadásom óta (csak lazán passzolgatni) nem nagy baj ha be van kicsit dagadva? (nem fáj
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 20:26
1/2 Gyöngy24 válasza:
nem baj! nekem is volt szakadásom (bal térd) én még annyit se vártam..én 4 hónap után már terembe mentem focizni :D persze azt kell csinálni amit a doki mond...szóval nincs para..amúgy is kell futni meg sokat biciklizni vele plusz tornász..az hogy betagadt az természetes...gondolom kell még vissza menned kontrollra is..nyugodtan megmondhatod dokinak hogy mi van..ha annyira nem vészes nem bántja, ha kicsit komolyabb akkor meg leszívja és ennyi :) ha úgy érzed akkor jegeld :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:) hát nem annyira bedagadva másikhoz képest egy kicsikét látszik,igen áprilisban lesz utolsó kontroll,de tornászhoz már nem járok régóta 2-3 hónapig volt,azóta biciklizek
2014. márc. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!