Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitöl fájhat a torkom több...

Mitöl fájhat a torkom több mint 1 hónapja?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

16 éves srác vagyok. Ugy Szilveszter ota fájni kezdet a torkom még talán az elött nem ugy fáj hogy köhögök meg minden, semmi ilyesmi. Nah szóval ez ugy történt, hogy ha fel kelek akkor nem fáj ugy 2-3 óráig amikor eszek azután nem fáj 1-2 óráig de amikor nem csinálok semmit akkor igen fáj a torkom. Olyan érzés mintha nem normálisan kapnák levegőt. Szoritanák a torkomat régebben volt ilyen 1 2 napig amikor elültem a tv nézés meg gépezés miatt. De most már 1 hónapja ez van és idegesit. Elmentem az orvoshoz és kérdezte nem-e voltam asztmás kiskoromba mondtam nem semmi ilyesmi. Erre azt mondta az orvos asztma jellegű tünetek vagyis mintha keletkezne nah de jó :D ezután kaptam egy gyogyszert Desaero Qpharma 5mg filmtabletta (dezloratadin 30 db filmtabletta)

Hála jo kicsike kék gyogyszer igy letudom nyelni (nagy gyogyszereket ritkán nyelek le még akkor is ha tényleg beteg vagyok egyszerüen nem vagyok rá képes vagyis hát igen nem merem, föleg amelyik szétmegy egyböl a bevont tabletáka brrrr). Szóval megkaptam az orvos azt ajánlotta, hogy este 1 gyogyszer de engemet annyira idegesitett, hogy 2 öt vettem me reggel este és erre nem mult el a fájdalom. Már nagyon idegesitett igy megint elmentem és más gyogyszert kaptam egy XORIMAX 250 mg bevont tabletta (ugy 3 hónappal ezelött kaptam egy 500 mg set szóval ott majdnem hánytam is mert én szó szerint 6 éve nem hánytam nem viccelek igy nem veszem be 3 hónappal ezelött is bevettem 2 alkalommal de utána nem mert amikor gyogyszert láttam csak arra gondoltam, hogy milyen rossz ize volt :S ) söt az orvos mondta, hogy ha hétfőre nem javul menjek el fül or gégészetre hát mondom rendben. Suliba menet haverokat megkérdeztem mit csinálnak ott meg anyumat apumat is megkérdeztem hát :S meghalottam, hogy egy pálcát lenyomnak a torkomba nah de jo egyböl mondtam NEEEEEM már attol hányingerem volt amikor az orvos benyomta azt a pálcát :S már 3 éve mondom jaj ne tessék én jó nagyra táttom a számat igy nem nyomják be :) mert nagyon hányingerem van attol.

Kérlek válaszoljatok söt orvosokat kérdezetek meg vagy valami ilyesmit mert tényleg elveszi az élet kedvemet ez a fájdalom nagyon hálás lennék ha értelmes válaszokat kapnék :) tanácsokat is elfogadok köszönöm :)

2014. jan. 25. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Pacsi! Ismerős a helyzet. Én is így vagyok. Nekem asztmám van, szal ezért.A gyógyszer amit szedsz abból tartsd be az előírt mennyiséget, mert így csak ronthatsz a helyzeteden. De tényleg ajánlatos lenne elmenned a fül-orr-gégészetre :) Nem nyomnak le semmilyen csövet se pálcát :D pláne nem az elején. Ha pedig arra kerül a sor, akkor úgy elérzésteleníti, hogy az ég világon semmit nem éreznél. Túl lehet élni, simán... Tapasztalatból írom.. Velem nyelettek több mint fél méteres csövet és szúrták már az arcüregemet is. Nem vészes :P én végig nevettem mindkettőt. Ha nem gondolsz rá akkor kibírod. :) Remélem valamit tudtam segíteni! 19/L
2014. febr. 7. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!