Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hi kb 1 éve volt 1 meniscus...

Hi kb 1 éve volt 1 meniscus szakadásom többi lent!?!

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 1 éve volt meniscus szakadásom a térdemben amit rá kb 3 -4 hónap múlva megműtöttek de sajnos közben kiderült hogy sikertelenül és voltam próbajátékon pécsen és ott azt mondták hogy a 2.dik csapatához mehetek de közben még jobban megsérültem (elestem) és szinte alig tudtam járni és közben elkezdődött a suli is... és decemberben nézik csak meg a térdemet hogy mivan vele... de nekem januárban kellene mennem még egyszer próbajátékra pécsre... és a lábam eléggé felvan duzzadva (lehet hpgy lekell csapolni...nem tudom mitjelent de állítólag nem kellemes dolog) és az a baj hogy még így is focizok tudom hogy hülyeség de élek-halok a fociért... szóval a kérdésem az lenne hogy ilyenkor mit tegyek mert Kaposváron műtöttek és gondolom nem mehetek én át Pécsre hogy nézzék meg ott és hogy veszélyes ha így folytatom a műtétig a focit?

2014. szept. 20. 19:52
 1/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem ide írni hogy közben valamivel jobb lett a térdem tudok futni csak sokkal lassabban és néha fáj meg eléggé duzzart
2014. szept. 20. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
OK, élsz-halsz a fociért, de az egészségedért is? Gondold át, hogy a januári próbajátékig hogyan javulhat/változatlan maradhat/netán rosszabbodhat a térded. Megéri-e egy jelenlegi focizásért további kockázatnak kitenni a lábadat. Most tizenöt éves vagy, legalább 50-60 évre még szükség van a lábadra. Én mindenesetre javulást kívánok Neked, akárhogy döntesz.
2014. szept. 20. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:
igen átgondolom és köszönöm szépen
2014. szept. 20. 20:47
 4/4 anonim válasza:
Hát nemtudom, nekem most van meniscus heveny sérülésem, de én menni alig tudok mondjuk nekem beakadt vagy mi és a térdem nem tudom kinyújtani és behajlítani is csak egy darabig. sztem valami komolyabb korházba menny pl fehérvár.
2015. ápr. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!