Hogyan kezdjek újra futni?
20 éves lány vagyok, mindig sportoltam, (kézilabda kosárlabda foci stb.) és imádtam mozogni, mindig is izgága gyerek voltam. Azonban 2007-ben eltört a bokám több helyen is egy balesetből adódóan, az orvosok csak begipszelték, 7 hétig volt rajta, műteni nem kellett.
Azonban mióta ez megtörtént nehezemre esik még kocogni is, kicsit csámpás is lettem, de jobban az zavar, hogy 200 méter futás után borzasztó fájdalommal jár a futás.
Az kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e nekem bokaszorítókat ajánlani, amely segítségével talán könnyíthetek a dolgomon, és újra elkezdhetnék futni?
Futópadon sem ment a dolog, csak "emelkedőn gyorsabb sétát" tudtam megtenni de 40 perc után már ott is éreztem a fájdalmat..
Szerintem menj el egy orvoshoz! Lehet,hogy rosszul forrt össze, vagy nem tudom.. mindenképp nézesd meg! A doki tud felírni ilyen rögzítőt, és ha felírja negyed annyiba kerül kb ,mint alapból. Nekem is kellett rögzítő a térdemre, szintén sérülés és műtét miatt, nekem felírt a doki, amit aztán meg kellett rendelnem. Gyógysegédeszköz boltokban tudod megrendelni.:)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!