Hogyan kezdjek el futni? Mekkora táv legyen először? További lent
Sziasztok, úgy döntöttem,hogy holnaptól elkezdek komolyan edzeni (edzés alatt most futást értek) régebben foglalkoztam testépítéssel de valamilyen okból sajnos abbahagytam, és szeretném újra formába hozni magam.. Mivel sajnos a futással kapcsolatban nincsenek tapasztalataim így a segítségeteket kérném, hogy mire kell odafigyelni először és mekkora távval kezdjem és hogyan növeljem a távot? 17 éves vagyok 179cm és 69,5 kg az étkezésről még tudom a szabályokat (régebben ugye testépítés korból még maradt bennem sok minden) így csak maga a futás érdekelne, gondolom a bemelegítés és a levezetés nagyon fontos itt is.. Mit tanácsoltok? Először fel kérne mérnem hogy mennyit bírok és az alapján valahogy egy edzéstervet csinálni? Vagy kezdjem minél kisebb távval és növeljem azt? Szerintem nem vagyok rossz formában vagyis arra célzok hogy nem fáradnék ki pár méter után de azért inkább a véleményeteket kérném:)
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!