Lábtöréses gipszhez hónaljmankó vagy könyökmankó?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 17:38
1/3 anonim válasza:
Az attól függ ,hogy mennyire súlyos a törésed.Voltál e operáva(a varratok miatt)Szerintem a kor is számít.Nekem a törés (műtét)után kerekesszékem volt és csak később volt a mankó. Ha fekvőgipszed volt és úgy kell a mankó akkor könyökmankót ajánlahatnak meg elviekben sokkal kényelmesebb.Van akinek ez be is jön.Nálam nem jött be,a hónaljmankóval könnyebb volt ,jobban támasztott.Szerintem próbálja ki akinek fog kelleni az a biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem kell, járógipszem van..
2014. okt. 27. 13:42
3/3 anonim válasza:
Nekem könyökmankóm volt, amíg fekvőgipszem volt, nekem az volt a kényelmesebb. Amikor járót kaptam, utána már egy héten belül el tudtam hagyni a mankót.
Ha már járógipszed van, nem léphetsz még a lábadra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!