Ha megütik egy mellét egy nőnek akkor az olyan mint amikor pasinak a heréit?
Figyelt kérdés
Melyik fáj jobban?
Ill ha nőnek nagyok a mellei vagy ha kicsik?
Nem vagyok szadista csak tudományos szempontból érdekel..
2014. aug. 19. 14:47
1/15 anonim válasza:
ki az a barom aki üti a nőket meg a melleiket?
3/15 anonim válasza:
a szadisták :D
istenem ez a fogalmazás "megütik egy mellét egy nőnek" :DD hány éves? xd és igen annyira fáj mintha a fiúknak a heréjét ütnék és nem szabad ütögetni meg vigyázni kell rá mert elrákosodhat..
4/15 anonim válasza:
Oh...mikor én legutóbb körbenéztem a tudomány még kicsit más magasságokban járt :D Ez inkább amolyan brit tudósok tudománya :D
5/15 anonim válasza:
No, induljunk ki abból, hogy vannak olyan sportok, ahol ez előfordulhat, meg az utcán is megtámadhatnak valakit.
6/15 anonim válasza:
Szóval, ha valakit csöcsönvágnak akkor összeesik? Mert ugye herén rúgásnál ez van.
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, az összeeséssel jár néha bevizeléssel is..
2014. aug. 19. 14:59
8/15 anonim válasza:
Én is volt, hogy véletlenül megütöttem a barátnőm mellét (NEM DIREKT!!!444négy) és elég rendesen fájt neki. Szóval elképzelhető, hogy hasonló élmény.
9/15 anonim válasza:
Szerinted ki az aki erre választ tud adni? Ez pont olyan, mint ha azt kérdeznéd, melyik fáj jobban, a tökörúgás, vagy gyerekszülés.
tudományos szempontból vágj tökön egy pasit, aztán vágd mellen is, majd elmondja melyik fájt jobban (miután jól elgyepált :P )
10/15 anonim válasza:
Az enyémet ütötték meg véletlenül suliban. Hát nem tudom, az biztos hogy érzékeny rész de nem olyan földön fetrengős. Meg a csajok amúgy is jobban bírják. De biztosat nehéz mondani mert valakinek ugye vagy melle van vagy heréje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!