Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 evvel ezelott tetszettem egy pasinak, es probalkozott nalam, akkor most miert nem probalkozik, ha meg is szepultem?
Az emberek is változnak, ő már nem ugyan az a pasi aki 3-éve volt, ahogy Te sem vagy ugyanaz a lány...
A mentalitása és érzései is megváltozhattak, annyit tehetsz, hogy kérsz egy magyarázatot, hogy az ő szemszögéből mi változott..
Ronda voltam, ossze-vissza allt a hajam, tele voltam pattanassal, csunya volt az arcom...
Most, neha azt erzem, mintha nezve, de nem tudom.
Neki akkor és az a nő kellett. Most már ez a nő nem.
Ennyi.
És van itt más is, ami sokkal ritkább, és kevesekre jellemző. A pasik többségének nincsen tartása, sok kifejezetten pitizik egy szexért, és ha kikosarazták utólag a lány bármikor megkaphatja.
Na most egy igazi férfi ezt nem csinálja. Van tartása. Nem pitizik a szexért, udvarol, és ha kikosarazzák záros határidőn belül "leírja" a lányt, akinek többé már esélye sincsen nála. Én "14 napos szabálynak" neveztem el. Én is alkalmaztam egyébként. Ha nemet mondott a lány én ként hetet vártam, hogy meggondolja magát. Ha nem, soha többé, már csak elvből sem lehet köztünk soha semmi, még csók sem. Férfi vagyok, vagy kellek vagy nem! Ha nem, akkor azt bukta, nem vagyok egy zokni, akit kedve szerint leakaszt a fogasról. Arra ott vannak a szexért pitiző kisfiúk :)
Kérdés, hogy ő is ilyen, vagy csak már elvesztette az érdeklődését, esetleg pont az a lány nem kell neki akivé lettél. Az biztos, hogy ha nem ilyen szabály szerint működik, akkor sok munkád lesz vele, hogy ismét felkeltsd az érdeklődését...
5 ösnek igaza van ha akkor nem adtad magad oda akkor ugyvéli most se fogod ezért nem is próbálkozik
neked kell a lába közé nyulni ha akarsz vmit tőle
addig nem fog rád nézni
meg lehet van nője akit dugjonsutyiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!