Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 evvel ezelott tetszettem egy pasinak, es probalkozott nalam, akkor most miert nem probalkozik, ha meg is szepultem?
Nézni csak egy dolog. Én is nézek egy nőt akibe fülig voltam szerelmes, de most meg utálom és jobb, ha nem áll velem szóba. Mégis nézem őt szerelem nélkül.
Persze nem ez van nálatok, de hogy értsd. Nézhet téged úgy is, ha nem akar tőled semmit se.
Talán mert amikor bármit megtett volna érted, elhajtottad?
Tudod, nem minden a külsőről szól ám.
Egyrészt mert van szeme és látja, hogy megcsinosodtál, más részt mert látja a változást, és próbálja felfogni mi változott..
Ha nem kérdezel rá legalább 1x nem is tudjuk meg, de az is jó lenne ha legalább Te megtudnád..
Beszélgess vele, ismerd meg újra, hogy tényleg ő az aki még mindig kell..
Mas is kikosarazta, megis azokkal mai napig joban van.
En pedig soha nem mondtam neki nemet, amikor kozeledett felem, akkor mentem dolgomra, elmentem a baratnommel, viszont nem egyedul maradt, hanem egy kozos haverunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!