Ma reggel a kis kólás üvegbe beleraktam az ujjam és elvágtam. Attól félek hogy megfertőződött valamivel esetleg tetanusszal. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 09:52
1/3 anonim válasza:
A tetanusz az szerintem az oltás nem betegség/fertőzés. Bár felőlem lehet fertőzés is, de olyanról még nem hallottam, csak oltásról. Szerintem menj el orvoshoz majd ad rá valami oltást hogy ne fertőződjön meg. Vagy hogy ne kapj vérmérgezést.Menj el Minél előbb !!!
2/3 anonim válasza:
Kólás üvegtől(szerintem dobozra gondoltál)még nem fertőződik el egy kis vágás.Tisztítsd le a sebet mondjuk gyógyszertári alkohollal vagy ecettel tegyél rá egy ragtapaszt és annyi
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként már én is megnyugodtam. Az anyukám gyógyszerész azt mondta nem lesz semmi.
2014. júl. 31. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!