Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
focizok és van, hogy egy lehajolásnál úgymond becsípódika gerincem vagy nem tudom mit csinál és nagyon fáj, alig tudok kiegyenesedni utána leülni, vagy hasonló, megkell válogatnom, hogy mit csinálok és mit nem... ilyenkor a levegővétel nehéz ha elkezdek emelkedni "becsípődés" idején alig kapok levegőt meg hasonlók... mitől van ez? 15L

2014. ápr. 30. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj beutalót a reumára! Fognak csinálni egy röntgent a gerincedről és kapsz rá gyógytornát és kezelést.
2014. ápr. 30. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
amit még hozzátennék, hogy ez pár nap alatt elmúlik, hétfő este nagyon fájt aztán tegnap már jobb volt és ma edzésen bemelegítés közben újra, de most tudtam azér tjátsazni valamenniyre, de azért okosan:)
2014. ápr. 30. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor én ilyen fiatalon futottam ugyanez volt!

mintha egy kést döfnének a bordám alá, és nem tudtam többet semmit sem szaladni, csak séta!

Azt mondták "beszorult a levegő"

Azóta sem jöttem rá mit jelet ez, nem lettem sportember.

2014. ápr. 30. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

egy 7 után adni választ elég fura, de szerintem az edződnek tudnia kellett volna mi a bajod, sőt!

Miféle edzés volt ez!

vagy csak játszótéren, bocsi..

2014. máj. 6. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Kétlem,hogy az edzőt kéne szidni:) volt hogy tesin is bemelegítettem rendesen...derekamat is és úgy is megtörtént...!
2014. máj. 8. 20:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!