Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Csuklófájdalom oka mi lehet?

Csuklófájdalom oka mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta előfordul, hogy a jobb kezem csuklója egyik pillanatról a másikra nagyon fáj. Először csak bizonyos mozdulatoknál, pl behjlítom, vagy megfognék valamit. Aztán mivel forgatom, tornáztatom a fájdalom kicsit enyhébben de szinte állandósul. Csuklóból indul és a kézfejem közepe táján ér véget kb a fájdalom. Mozdulatkor nagyon éles belenyilaló, pl a kilincset az ajtón le se bírom nyomni.

Én idegbecsípődésre tippelek... lehet tényleg az? Gyakran egyik nap fáj, másnap reggelre megszűnik...de volt, hogy 4 napig is szenvedtem vele.

Gondolom ínhüvelygyulladás nem múlna ilyen gyorsan el magától.

Idegbecsípődéssel tudok valamit kezdeni? Vagy ilyenkor inkább ne mozgassam? Mi a legjobb megoldás?

Mióta kismama vagyok elég gyakran előjön ez a tünet :(

tegnap 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokat takarítasz? Megerőltetheted vele.
tegnap 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Jelenleg kismamaként így a vége felé max a távirányítón eröltetem meg :)

Eröltetve volt már, pl karácsonyi sütögetés, sok nyújtófa használat. Az más fájdalom..az csak sajog.

Itt meg váratlanul paff egy mozzanat és pl , ha lefele hajlítanám éles fájdalom hasít bele, ami nagyjából be is határolható. Ahogy másképp mozdul nem fáj. Nekem nagyon idegbecsípődésre hajaz. A napokban semmit nem csináltam, ami megeröltette volna.

tegnap 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!