Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi lehet ez a csuklómmal, nem...

Mi lehet ez a csuklómmal, nem tudja esetleg valaki?

Figyelt kérdés

4 éve rendszeresen edzek, az orvosok erre fogták, viszont sosem volt ilyennel bajom, mivel vigyáztam a csuklómra mindig. A boxtól viszont, legyen az rendes, vagy zsákolás mindig elkezdett fájni. Többször voltam vele orvosnál, eleinte zúzódásra gondoltam, mint bárki más, és el is múlt egy kis idő után. Egyszer aztán úgy alakult, hkgy az egyik karomon 3 honap alatt se mult el a fajdalom, most eppen a másik csuklom fáj, szóval egyik csuklom se 100%os. Az orvos mindig csak rontgenre küld, ahol elmondják nincs eltörve, de en tudom, hogy nincs. Reumatológiára is küldtek, ott csak annyit mondtam, hkgy hordjak szorítót. Igazság szerint nem tudok fájdalom nélkül rátenyerelni a testsúlyommal, fáj ha mozgatom. Tapintásra gyakran fáj a lágyabb részeken, de néha a csontnál is erzek fajdalmat. Már jó ideje fent áll ez, és aggódom, hogy sosem leszek 100%os. Szedek cápa porcot, vitaminokat, condrosulf porcerősítőt rá. Valaki tudja esetleg, hkgy ez milyen csukló betegség lehet, hogy mar lassan 8 honap alatt se múlt el teljesen?

Összegezve: több hónapja fáj a csuklóm, tamaszkodás nehezemre esik, forgatás fajdalommal jár, hol enyhébb a fajdalom, hol erősebb. A singcsont végénél fáj, ha benyulok mögé, valamint a csuklom teteje a 2 csont között, meg ugy az egész.

2022. febr. 2. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ínhüvely gyulladásnak hangzik, ami baromi soká múlik, ha pedig rendszeresen terhelve van, akkor kb sose.
2022. febr. 2. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a jobb csuklóm ilyen, vettem csuklószorítót, és sokkal jobb, de nem tökéletes
2022. febr. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!