Abbahagyhatom már a trombózis elleni injekciót?
Sziasztok!
Január elején eltört a lábam, kaptam gipszet, illetve minden este trombózis elleni injekciót kellett beadnom magamnak. Akkor azt mondta a doki, hogy a gipsz levételéig kell adnom. A hét elején levették a gipszet véglegesen, megkérdeztük kell-e még használnom az injekciót, mert ha igen írjanak fel receptet mivel elfogyott. Erre először azt a választ adták, hogy amíg nem tudok mankó nélkül wc-re menni addig igen, majd utána azt, hogy még 2-3 napig. Na most ilyenkor mi van? Különböző dokikhoz mentem és kb mindegyik mást mondott. Aki ilyen helyzetben volt az meddig szedte a trombózis ellenit? Amit felírtak nekem receptre 6 adagot tartalmaz, tehát szombatig elég. Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem, és tudom a dokit kellene, de mindig mást mondtak. Plusz attól is tartok ha túl sokat szedek belőle, nem-e gond lesz belőle.
1 hónapig kerekesszékben mentem mindenvoha, mert azt mondták, elmozdulhat a törött csont és akkor műteni kell. Ezen a héten tudtam egy hónap után először sétálni. De még mondták vigyázzak, mert nagyon gyenge a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!