Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez vajon mi lehet ha nem...

Ez vajon mi lehet ha nem trombózis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az történt, hogy március 17-20-ig külföldön voltam és ez alatt a 4 nap alatt 37km-t sikerült sétálnom.

Hétfő este hazajöttem repülővel, kedden semmi baj nem volt, szerdán du. elkezdett görcsölni a jobb vádlim. Leginkább terhelésre. Elmentem egy magánklinikára, ahol megnézte két orvos is, mérőszalag, pulzus vérnyomás, Homans jel, etc..azt mondták nem trombózis, nézzük meg mi lesz belőle, hova lokalizálódik.

Még aznap este sikeresen beállt a lumbális gerinc alsó részénél minden, se ülni se állni se feküdni nem tudtam. MRI majd április 4-én lesz. Önrehabba kezdtem, elmentem úszni, amitől a gerincem sokkal jobb lett, habár minimálisan még mindig fáj.

A fájdalom visszaköltözött a vádlimba így 1 hét alatt kb, ma el kellett szaladnom nem túl messzire de ismételten lépcsőzésre és terhelésre fáj. Olyasmi amikor lépek, mintha húzódna az izom. Ha feszítem akkor is érzem. Szerintetek ez sima izomsérülés? A jobb lábamat máshogy terhelem egy régi sérülés miatt, szóval eleve’ nem 100-as. Létezik, hogy a túlzott erőltetés hatására meghúzódott az izom?

Nem dagad, nem meleg, nem pirosodik, semmi ilyesmi nincs csak a fájdalom terhelésre.

Mit tudnék vele kezdeni?

Köszi a választ!

2023. márc. 28. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Túlterhelted.
2023. márc. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!