Ha a vádlimban izomlázszerű érzés van,és nem sportoltam,az trombózis jele lehet?
Az egyik vádlimban több napja ezt érzem.
Nem terheltem meg.
Mostanában elég sokat ültem.
Van,hogy mindkét kézfejem estére kicsit megpüffed,de reggel mikor felkelek,sosem olyan.
Gyakran érzek húzódás mindkét karomban.
Illetve a combjaimban is.
Ez lehet trombózis,vagy ahhoz duzzadnia kellene a lábamnak?
Sajnos 1 éve abbahagytam az edzést mentális okok miatt,azóta sokat ülök,és kb 4-5 hónapja kezdődtek ezek a püffedések.
Akkor a bokám mindkettő duzzadt.
De azt mondta a házirovos,hogy nem lehet trombózis,mert akkor csak az egyik lenne olyan.
És,hogy a sok üléstől van,hogy hirtelen heti 4-5 edzés után abbahagytam a mozgást.
Most már mentálisan jobban vagyok,újra szeretném kezdeni az edzést,viszont pár hete éreztem hasonlót a vádlimban,és van h elmúlik,majd visszatér.
És ezért nem merek súlyokkal terhelni,mert abból embólia is kialakulhat,ha leszakad a vérrög,így most csak sétálgatok,meg tornázgatok,hogy azért valamennyit mozogjak.
Viszont ha már kialakult a vérrög,akkor meg veszélyes,mert leszakadhat,és tüdőembóliát okozhat.
Ezért félek mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!