Clexane injekció trombózis kialakulása ellen kihagyása?
Figyelt kérdés
0,4ml oldatos Clexane injekciót írt fel az orvosom trombózis kialakulása ellen, mivel eltört a bokám. Hasba kell szúrni napi 1x. Már 1 hónapja gipszben vagyok, és nem rég kaptam meg a járógipszet. Nagy baj ha egy nap kimarad az injekcióból? Mindennap szúrtam előtte, de tegnap elfelejtettem. Lehet belőle baj?2021. júl. 3. 21:29
1/21 anonim válasza:
Szép a helyesírásod, bár van egy aprócska hiba!
A szöveg közepén oda az és elé nem kellene vessző! Így sajnos nem tökéletes az írásod!
2/21 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy egy nap kihagyás trombózishoz vezetne.
3/21 anonim válasza:
Mivel ma már beadod, így nem lesz belőle probléma. Én más miatt szúrom magam, de nemrég kellett fogat húzatnom, és előtte orvosi utasításra kellett egy napot kihagynom.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem is az írásom volt a lényeg kedves #1, de ha már így belekötsz, oda igen is kell vessző. :)
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 3. 23:19
5/21 anonim válasza:
“ Szép a helyesírásod, bár van egy aprócska hiba!” hmm, én pl több hibát látok, ha már mindenképpen kötekedni akarunk…de konkrétan, amit írtál oda éppen kell a vessző
6/21 A kérdező kommentje:
Én is látok a tiedben, ha már mindenképpen kötekedni akarunk.. :)
2021. júl. 4. 00:41
7/21 anonim válasza:
Nem, és elé nem kell vessző! A szöveg többi része pedig igenis hibátlan! Mint ahogyan az én írásom is!
8/21 anonim válasza:
Azért nem kell veszző, mert NEM eseményszerű felsorolás van, hanem az ÉS után kiegészítő információt ad a tagmondat. Ilyenkor NEM kell vessző!
10/21 anonim válasza:
Helyes a meglátásod válaszoló, az eredeti mondatban a MINDEN NAP külön írandó!
Ez viszont valóban egy újabb hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!