Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Két lapockám között, ott...

Két lapockám között, ott majdnem a nyakamnál megütöttem. Meddig fog égetni, fájni?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 hete ütöttem be, voltam sürgősségin is, ahol a teljes c és th gerincszakaszt megröntgenezték, de nem találtak repedést a csigolyákon. Az orvos pihrnést írt elő és hogy kerüljem a fizikai munkát, ne emeljek nehezet. A részen ahol megüröttem, fájdalmat égő érzést èrzek. Gyulladascsokkento krémmel kenegetem. A kèrdés az hogy fog e javulni magatol vagy kezdjem el tornáztatni a karjaimat? Vagy esetleg várjak még mig lemegy ez a gyulladas, égő érzés és akkor tornázzam vissza? Meddig fog égetni es fajni? Az orvos errol nem adott tájekoztatast meddig kell kímélni.
tegnap 13:36
 1/4 A kérdező kommentje:
És még az érdekelne hogy azóta a fülem is cseng, és elég gyenge a kezem, valami izomszakadás lehet a háttérben? Vagy inkább a gerincemnek nem tett jót?
tegnap 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos sokáig.Már én is kb 4 hete így vagyok vele.
tegnap 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a fejem tetejét érte erős ütés.Ott nem fáj,de nyakam még fekvésnél is.

2 es voltam

tegnap 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Neked is hasonloak a tünetek? Én azóta nagyon fáradt vagyok, mindig csak alszom.
tegnap 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!