Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segíthetek, mit csináljak?

Segíthetek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Megpróbálom rövidre fogni. 16 éves lány vagyok és már 6 éve lovagolok. Néha megkérnek hogy lovagoljak be nyers lovakat. Fújt a szél, vihar volt és leestem az egyik kanyarban. Nem nagy cucc, felálltam, visszaültem. De a következő körben estem egy háromszor akkorát és nem tudtam figyelni hogy kimarad essek. A bal felemre pottyantam. Orvoshoz nem mentem után mert nem láttam az értelmét( így utólag látom hogy rosszul tettem) de azóta fáj az egyik bordám, a levegővetel nehéz, es a csípőm is sajog, nem bírók rendesen ülni. Tudok csinálni az orvoson kívül valamit? Mi lehet a baj?( 2 hónapja volt)

2014. ápr. 22. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvos. Mit akarnál csinálni azon kívül? Házilag megröntgenezni, vagy valami varázylatos gyógyjógát?
2014. ápr. 22. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Utólag is van értelme elmenni sebészetre, meg kell röntgeneztetni, főleg hogy a levegővétel is nehéz és nem tudsz rendesen ülni, majd a doki megmondja mi a gond, sajna erre nincs házi praktika.
2014. ápr. 22. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!