Miért lesz valaki pánikbeteg? Miben segíthetek a húgomnak?
A húgom pánikbeteg.Egy osztályba járunk,ikertesók vagyunk.Mindent elmond ami bántja őt,de még is vannak rohamai.Ebben a hónapban már 4 rohama volt.Jár pszichológushoz,de nem használ.Most pszichiátriára fogjuk vinni.De nagyon fél ha úgy vesszük mindentől fél.Hogyan segíthetnék a Húgomnak,hogy ne féljen?és mit tudunk tenni anyáékkal,hogy ne legyen pánikbeteg?
14/l
le lehet győzni, ha látod, hogy baja van valamivel akkor próbáld a figyelmét elterelni, akaraterő kell
én is néha az vagyok, főleg mióta buszal járok suliba, hogy ne késsem le a buszt, ilyenkor a megoldás, ha egy osztálytársam eltereli a figyelmemet és eddig még sose késtem le
amúgy van rá gyógyszeres kezelés is
Akkor a gabona és tejtermékek kizárásával lehet kezdeni a gyógyulást.
Folytatni pedig Szendi - Pánik című könyvével lehetne. Illetve pszichológusokra, hozzáértő akupunktőr SZAKORVOSRA is mernék számítani.
Bizony. Számos idegrendszeri betegség van. A szerencse, hogy nagyon sok pusztán az általam írt okok miatt alakul ki - bár ezzel az orvosok ritkán számolnak. Ebből következik, hogy nem gyógyíthatatlan epilepsziáról beszélünk most, hanem egy tünetről ami normális esetben nincs. (Normális esetnek tartom, ha az idegrendszerünket nem érik pl. a gabonákban lévő fehérjék)
Amíg a megfelelő orvosokat és diagnózisokat keresitek, ugye semmibe sem kerül azon a vonalon elindulni, amire én hívtam fel a figyelmet. Jobbulást tesódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!