Két hónapja vagyok pánikbeteg, de két hét múlva egy hosszú út áll előttem Amerikába. Ajánlatos belevágnom, vagy inkább maradjak otthon?
Ez a két hónap nem hosszú idő. Nekem két éve vannak lelki/mentális problémáim. Ha jön egy nagy roham, akkor be a szájba két 2mg-os Rovotril, és szétrágom.
Nem szedál le, csak megnyugtat, de csak alkalomadtán kell használnom. (Régebben volt, hogy heti 5 ilyen alkalom volt, most meg "örülök", hogy előjön havonta 1-2 alkalommal.)
A pszichiáter kb egy éve írt fel egy százas kiszerelésű 2mg-os adagot, maradt még benne kb 80 szem. (10 alkalom volt egy év óta)
Még annyit, hogy megigértem a pszichiáternek, hogy eljárok kéthavonta "kontrollra" hozzá (tb-s rendelés), és ilyenkor megmutatom neki a kis üveget, és a tartalmát. Mondta, hogy ez nem kötelező dolog, de így tartom vele a kapcsolatot, és meggyőződik róla, hogy gyógyulóba vagyok, ill. nem vagyok függő.
A papíromra az lett kiállítva, hogy naponta 4mg lenne az adagom, hogy ne lépje túl a 3 hónapos ellátási időt.
Szerintem akkor kell visszamennem hozzá íratni, ha lejárt a gyógyszer. Vagy sosem.
"Javaslom", hogy gyógyulj meg te is.
17F
Gyógyulj meg a pánikbetegségből, ezt megfelelő pszichoterápiával érheted el. A gyógyszer jó esetben is csak a tüneteket szünteti meg.
Kíváncsi lennék hogy sikerült vagy nem sikerült az út:
Ha elmentél gondolom akkora löket adott hogy mára kutya bajod:) remélem ez történt. Akár priviben is írj, h mizujs tényleg érdekel, mert én is hasonlókkal küzdöttem (küzdök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!