Mitől fázhat ennyire a bokám?
Figyelt kérdés
Ma tesi órán magasugrottunk és (szerencsére a szivacsra) teljesen kifordulva ráestem a bal bokámra. Fél óráig nem tudtam rá állni (abból 10-15 perc azzal telt h hideg víz alá raktam a tanár tanácsára) , majd sàntikàlva külső èlen tudtam jàrni. Feszült végig a sípcsonzoman és nagyon fel volt dagadva,főleg kívül. Pár óra múlva már csak szimplàn sántikálva jártam. 1 órája nagyon fázik, 2 zokni van rajtam de nem bîrom már! Sehogy sem kényelmes és olyan mintha jeges vízbe lógatnám. Mi lehet vele? Segítsetek,kérlek szépen!2014. márc. 26. 20:46
1/2 A kérdező kommentje:
Koszonim a valaszokat, cukik vagytok
2014. márc. 27. 22:02
2/2 anonim válasza:
Nem jeges víz alá kellett volna dugni, ha nem tudsz ráállni, hanem automatikusan el kellett volna menned a balesetire a suliból. Mivel ez nem történt meg, érdemes lenne megtenni minél hamarabb. Színváltozás van? Azért fázhat, mert alig tudod mozgatni, s rásegítettél még a jéghideg vízzel is. Óra után maximum hideg vizes borogatást kellett volna alkalmazni, bekenni valami krémmel. Javaslom a nappali krémek használatát, éjszakai pakolásokat és a bokarögzítő hordását. Hidd el, szükséged lesz rá. MIUTÁN ELOLVASTAD, IRÁNY A DOKI. Bármi kérdésed van, üzenetben leírhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!