Futás közbeni térdsérülés, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Egyszer már előjött egy ilyen az első félmaratonom után de most ismét elkezdett fájni a térdem,most úgy jött elő hogy alig 4-500 métert futottam és szépen lassan egyre erősebb fájdalmat éreztem a külső térdemen.Reggelente illetve bemelegítésnél nagyon ropog a térdem.Cipőmmel nem lehet gond illetve a táplálkozással sem vagy vitaminokkal.Most ott tartok hogy a 6-7. kilométernél jön elő és utána pár napig fájdalmat érzek.Leggyorsabban lefele lépcsőzésnél jön elő.Próbáltam kenegetni lóbalzsammal is illetve már túlvagyok egy porcerő tabletta kúrának de nem lett sok hatása még mindig nem tudok lefutni egy félmaratont.Edzések elött kicsit bemelegítek utána pedig nyújtok rendszeresen.Mi lehet a baja a térdemnek?Válaszotokat előre is köszönöm!2014. márc. 24. 01:27
1/1 Bones117 válasza:
Orvos!!!
Nekem is térdproblémáim vannak és állítólag van egy olyan kezelés, ami megszünteti a térdfájást...mondjuk az idő+pénzigényes... Meg nekem egy talpbetétet (illetve 2-t) ajánlottak, egyet a futócipőbe és egyet az utcaiba.
Illetve vannak érősebb és gyengébb térdvédők, mágneses térdpántok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!