Olee04 kérdése:
43 éves férfi vagyok, egy esést követően csúnya térd sérülést szenvedtem, műtöttek is. A kérdésem, mit tudok meg a zárójelentésből?
Figyelt kérdés
Idézem: "Diagnózis: Fract. Diacond. Tibiae.1. s - Prophylaxis, egyéb, meghatározott. " Továbbá: " Prophylaxis - anticoagulans" Valamint: ". bal oldali trans-és infracoundyler tibia történt" Pont a lényeget nem értem. Köszönettel: Zoltán2012. aug. 1. 21:11
1/2 anonim válasza:
Tisztelt Zoltán!
Sajnos én nem tudok ebből kivenni semmit, és szerintem itt mások sem sokan. Azonban ajánlom ezt az oldalt: [link] Itt az adott területre vonatkozó orvosok válaszolnak a feltett kérdésre, itt biztos sikerrel jár.
Üdv
2/2 anonim válasza:
Diagnózis:
Lábszárcsont törés, bal oldali haránt- illetve csont belsejébe hatoló lábszárcsont törés.
Anticoagulans proohylaxis: trombózis megelőzése miatt vérlvadásgátló terápiát adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!