Barátnőmnek kiment a térde tudtok ráá valami gyógymodót?
Figyelt kérdés
Hát a helyzet hogy barátnőm hétvégén táncolt is kiment a térde azt mondja most nagyon fáj neki és fáj az inszalag is, Mivel tudnák neki segiteni?2013. máj. 7. 14:04
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igaz, lehet ez lenne a legjobb megoldás de ö nem akkar menni.
2013. máj. 7. 14:12
3/7 anonim válasza:
Pedig ha azt nem teszik vissza normálisan, nagy baj lehet. Vagy nem akar lábra állni soha?
4/7 anonim válasza:
Így nem tudjátok mekkora a károsodás.
Ha felmértétek nincs-e súlyos baj, akkor köpöly terápiával jól lehet gyorsítani a gyógyulást, lehet gyógyszer nélkül akupunktúrával (és a köpöllyel) enyhíteni a fájdalmat is.
5/7 anonim válasza:
"..de ö nem akkar menni."
Akkor bicegjen egész hátralévő életében. Ki a f.szt érdekel? Aki ilyen hülye az haljon meg.
Ebben az esetben hagynám a fenébe, fájjon, ha nem megy orvoshoz akkor szenvedjen egyedül.
6/7 A kérdező kommentje:
Kössz végülis igaz!! Én is mondtam neki, de nem akkar elmeni
Nem tudom ráerőltetni.
2013. máj. 9. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!