történt egy baleset, vltam kórházba kaptam az ujjamra kötést és sínt ami körbe ragasztottak. (3 öltés körömnek annyi meg egy törés)
jegeljem polcoljam a hétvégén. hétfőn sebészet.
viszont a ragasztó egy része elengedett és a sín alsó része a tenyeremnél kifelé görbül és elég zavaróan. /4cm-re elgörbül a kezemtől/ nem ilyen volt valszeg alvás közben történt mert azon a részen most lóg a ragasztó...
így hogy rajta van az ujjamon nem tudom visszahajlítani.
viszont a szomszéd bácsinak van ilyen kötszer stb felszerelése arra gondoltam megkérem őt hogy szedje le neke javitsa ki és esetleg cseréljünk egy kötést.
A másik szomszédunk nővér de nem tudom hogy neki vannak e itthn ilyen cuccai...
megkérhetem őket vagy ennek a kötésnek kell maradnia hétfőig? fölöslegesen nem akarom őket zaklatni
2014. márc. 8. 21:31
1/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy a törött részt egyenesen tartsa, hogy jól forrjon össze a csont. Ha ott rendben van, akkor nem gáz 2 napot várnod.
2014. márc. 8. 21:38
2/5 A kérdező kommentje:
az a része ott még rendben van de félek hogy a tenyérnél kialakult kampóval elakadok valamiben és súlyosabb baj lesz belőle...
2014. márc. 8. 21:43
3/5 anonim válasza:
Ha erről a szivacsos belsejű fémsínről van szó, leszedheted, gyorsan kiegyenesítitek azt a kampós részt, aztán visszateszed a fém izét ugyanúgy, és tekernek rá friss kötszert. Én többször is csináltam a sajátommal.
2014. márc. 8. 22:39
4/5 anonim válasza:
De te persze közben ne mozgasd az ujjadat és egyáltalán semmit ne csinálj. A szomszéd bácsi csinálja meg inkább, neked nem kéne erőltetni. És óvatosak legyetek.
2014. márc. 8. 22:40
5/5 A kérdező kommentje:
hát reggelre átvérzett az anyag bácsit meg nem akartam feébreszteni így elmentem az ügyeletre de az ügyeletes azt mondta nem cseréli ki birjam ki vele holnapig... a fertőzés veszély meg kit érdekel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!