Hogyan vegyek magamnak cigit?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem tudom, hogy hogyan vegyek magamnak cigit. Vetessek egy idegennel? De mit mondjak neki? Vagy a Nemzeti Dohányboltba kiadják? De mi van akkor, ha elkérik a személyim? Segítsetek! 16/L2014. febr. 20. 15:50
2/12 anonim válasza:
Ha ehhez kérdést kell kiírni, akkor inkább menj szörpizni.
3/12 anonim válasza:
leginkább sehogy! én most szokok le 16 év után! más világ! bírok edzeni, bírok levegőt venni!
4/12 anonim válasza:
Háát általában beküldök valakit, azt mondom hogy zavarhatom-e...általában olyat kérek meg aki amúgy is a dohányboltba akar bemenni...
de ne szokj rá! túl sokba kerül, és még szar is!!!!
inkább elektromos cigiz..sokkal jobban fogod szeretni!
5/12 anonim válasza:
Jobb lenne ha nem vennél 2évig.
6/12 x) válasza:
Megkéred egy idősebb haverodat, vagy szobrozol a trafik előtt pár percig és megkéred az első embert aki bemegy. Vagy jó pár helyen lehet venni kamu személyit, vagy esetleg ha van idősebb tesód akkor az ő régi diákjával/személyiével. De egyébként vannak trafikok ahol simán kiadják, csak kisebb forgalmú helyre kell menni.
7/12 anonim válasza:
Meg ne próbálj hamis személyit venni. Ha azzal elkapnak, még bíróságra is járhatsz. Kérd meg egy 18 éves haverodat hogy. menjen be egy cigiért.
8/12 anonim válasza:
Amíg bátyám személyijét meg nem szereztem addig úgy mentem be hogy angolul beszéltem :D :D :D
9/12 anonim válasza:
Nálunk egy hónapra bezárták az egyetlen non-stop dohányboltot (sört, piát is árul), képzelhetitek mennyi bevételtől estek el. Nem kockáztatják meg, hogy beszopassák őket ilyenekkel.
10/12 anonim válasza:
Nem kellett volna rászokni barátocskám és most akkor nem lenne ilyen problémád!Én is 16 éves vagyok és soha az életben nem fogok rászokni.Neked is ezt kellett volna tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!