Hogyan vegyek magamnak cigit?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem tudom, hogy hogyan vegyek magamnak cigit. Vetessek egy idegennel? De mit mondjak neki? Vagy a Nemzeti Dohányboltba kiadják? De mi van akkor, ha elkérik a személyim? Segítsetek! 16/L2014. febr. 20. 15:50
11/12 kukacgizi válasza:
Menj oda egy emberhez szólítsd meg:
-elnézést, megtenné hogy bemegy nekem a dohányboltba és vesz nekem egy (pl.) kék multifiltert ? először féltem, de aztán rájöttem hogy nincs mitől félni vagy bemegy vagy aztmondja hogy nem! remélem tudtam segíteni :)
12/12 anonim válasza:
Ne oltogassàtok szegèny csajt,ìgyis van elèg baja,ne zaklassàtok a hülyesègekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!