Kérdéseim lennének azokhoz akik jártasak a törésekhez!? (lent)
Figyelt kérdés
a csuklóm, kézfejem, kézközép csontom tört el 6 helyen, amit most vissztörtek mert rosszul forrt össze és csontvelő sínt kaptam.. lényeg az, hogy a bal kezemen ujjaktól, az alkarom 3/4-ig gipszben van, nem nagyon volt még rajtam gipsz, de észrevettem, hogy néhány helyen puha.. nemtudom, hogy ez tovább puhul vagy árt-e a kezemnek? a másik komolyabb kérdésem, hogy a fürdést, hogyan oldottátok meg? én a gipszet nem merem vízbe tenni, ezért egy kisebb szemetes zsákot húzok rá és kötözöm be, de ott meg bepárásodik alatta, és ugyanúgy vizes lesz a kezem ami nem jó érzés!2014. febr. 12. 17:24
1/3 anonim válasza:
Nekem is éppen gipszben van a kezem. A csuklóm van eltörve.Az én gipszem is puha néhány helyen, szerintem az nem gond. A zuhit pont úgy oldom meg, ahogy leírtad. :) Zacsi a kezemre, és fent begumizom. Mást sajna nem tudsz csinálni, el kell viselned. :/
2/3 anonim válasza:
Én a zacskót, amit rátekertem, nem gumiztam le a végén, így tudott levegőzni a gipszes kezem, amelyet nem tettem be a vízbe természetesen.
3/3 anonim válasza:
Nyugi a gipsz az addig tart ameddig le nem veszik ;)
A fürdésnél tényleg csak annyit lehet vele csinálni higy szemetes zsákot rá.
Arra is figyelj hogy esőbe sem lehet vizes.Nekem 3 hónapja vették le a gipszet.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!