15 éves fiú vagyok és lenne pár kérdésem.. Pattanásos arcra valami praktikákra lenne szükségem, illetve az intim szőrtelenítéssel kapcsolatban, érdemes borotválni, vagy csak ollóval? És a fenéknél a kilógó szőrcsomókat hogyan távolítsam el?
köszönöm!
2013. dec. 27. 00:14
1/4 anonim válasza:
Ezt vedd meg: AKNE-SOL és rendszeresen (!) kend be vele az arcodat, pl. minden este fürdés után, lefekvés előtt. Patikában kapható. Minden szőrt szakállnyíróval vágj le. Így 1 mm-es lesz és nem fog begyulladni. Popsinál is! Elektromos szaküzletben 5 vagy 7 ezer ft-ért kapható!
Amúgy, ha még nem szexelsz senkivel: nem fontos levágni a szőröket. Legalább nincs vele gond. mert, ha egyszer elkezded: 2 naponta vagy hetente mindig kell csinálnod. A borotvádat zárd el: más ne használhassa, mert így terjednek a bőrgombák!
2013. dec. 27. 00:20
2/4 II.Dartheon válasza:
Egyes jól leírta, még annyit tennék hozzá hogy én ollóval szoktam vágni, sokkal egyszerűbb.. fenéknél meg jó kérdés... de a borotvát tényleg jó helyen tartsd.
2013. dec. 27. 08:44
3/4 anonim válasza:
Intim szőrzetnél elég ha csak rövidebbre vágod,mert a csupasz nem is divat,nem is férfias látvány éppenséggel.
2013. dec. 27. 15:59
4/4 szamo77db válasza:
Nekem rengeteg bajom volt annak idején az arcomat elborító aknékkal, furunkulusokkal. Aztán rájöttem, hogy a megoldás a teljes tisztaság. Naponta 3x mostam meg az arcom, langyos, kamillás szappanos vízzel. Reggel, mikor hazaértem a suliból és este, lefekvés előtt. Aztán másik tanács, hogy ha már összejön mondjuk egy akné, sosem szabad nekiesni és agyongyötörni nyomkodással. Ez fokozottan érvényes a furunkulusokra. Utóbbival feltétlenül ajánlom felkeresni a bőrszakrendelést, ahol megfelelően ellátják. Súlyosabb esetben gyógyszeres kezelést is javasolnak. És írnak fel különböző arcszeszeket, amiket otthon lehet használni. Ha sok bajod van az arcbőröddel, ajánlom, mindig ugyanahhoz a bőrgyógyász szakorvoshoz járj, ő folyamatában látja a bőröd állapotának alakulását. Az intim szőrzettel kapcsolatban nem tudok neked mit mondani, sosem próbáltam, nem is fogom. Talán annyit, hogy nagyon vigyázz magadra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!