Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kamaszodással kapcsolatos...

Kamaszodással kapcsolatos kérdéseim?

Figyelt kérdés

Helló

15 éves fiú vagyok és lenne pár kérdésem.. Pattanásos arcra valami praktikákra lenne szükségem, illetve az intim szőrtelenítéssel kapcsolatban, érdemes borotválni, vagy csak ollóval? És a fenéknél a kilógó szőrcsomókat hogyan távolítsam el?

köszönöm!

2013. dec. 27. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Ezt vedd meg: AKNE-SOL és rendszeresen (!) kend be vele az arcodat, pl. minden este fürdés után, lefekvés előtt. Patikában kapható. Minden szőrt szakállnyíróval vágj le. Így 1 mm-es lesz és nem fog begyulladni. Popsinál is! Elektromos szaküzletben 5 vagy 7 ezer ft-ért kapható!

Amúgy, ha még nem szexelsz senkivel: nem fontos levágni a szőröket. Legalább nincs vele gond. mert, ha egyszer elkezded: 2 naponta vagy hetente mindig kell csinálnod. A borotvádat zárd el: más ne használhassa, mert így terjednek a bőrgombák!

2013. dec. 27. 00:20
 2/4 II.Dartheon ***** válasza:
Egyes jól leírta, még annyit tennék hozzá hogy én ollóval szoktam vágni, sokkal egyszerűbb.. fenéknél meg jó kérdés... de a borotvát tényleg jó helyen tartsd.
2013. dec. 27. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Intim szőrzetnél elég ha csak rövidebbre vágod,mert a csupasz nem is divat,nem is férfias látvány éppenséggel.
2013. dec. 27. 15:59
 4/4 szamo77db ***** válasza:
Nekem rengeteg bajom volt annak idején az arcomat elborító aknékkal, furunkulusokkal. Aztán rájöttem, hogy a megoldás a teljes tisztaság. Naponta 3x mostam meg az arcom, langyos, kamillás szappanos vízzel. Reggel, mikor hazaértem a suliból és este, lefekvés előtt. Aztán másik tanács, hogy ha már összejön mondjuk egy akné, sosem szabad nekiesni és agyongyötörni nyomkodással. Ez fokozottan érvényes a furunkulusokra. Utóbbival feltétlenül ajánlom felkeresni a bőrszakrendelést, ahol megfelelően ellátják. Súlyosabb esetben gyógyszeres kezelést is javasolnak. És írnak fel különböző arcszeszeket, amiket otthon lehet használni. Ha sok bajod van az arcbőröddel, ajánlom, mindig ugyanahhoz a bőrgyógyász szakorvoshoz járj, ő folyamatában látja a bőröd állapotának alakulását. Az intim szőrzettel kapcsolatban nem tudok neked mit mondani, sosem próbáltam, nem is fogom. Talán annyit, hogy nagyon vigyázz magadra!
2013. dec. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!