Párommal kapcsolatos?!
Figyelt kérdés
Tegnap kielégitettem a páromat és barnás/véres sperma jött ki neki. Mitöl lehetett? Valakinek volt ilyene? Mit csináltatok vele?2013. febr. 9. 23:43
2/10 anonim válasza:
Véres sperma?? :O Uhhh...ezzel gyorsan menjen el orvoshoz!!
3/10 A kérdező kommentje:
Hát a dokit hiába mondom neki! Sajos valamiért fél a dokitol! De mitöl lehet? Bocsánat a hibákért de telorol vagyok meg közben lányomat kell fognom mert nem tud aludni, ő is beteg.
2013. febr. 10. 00:15
4/10 anonim válasza:
Viszonylag ritkán előforduló tünet.Származhat húghólyagból,
húgycsőből,prosztatából,herékből,mellékherékből ,ondóholyagból
5/10 anonim válasza:
Okait hosszú lenne felsorolni. A kikérdezés után fizikális vizsgálattal folytatódik a vizsgálat.Leggyakoribb vizsgálatok ,vizelet és kitenyésztéses vizsgálatok
Szűkség lehet még MRI ultrahangra,és ondó vizsgálatra is .
4 voltam előzőleg .
6/10 A kérdező kommentje:
értem hát valahogy rákéne vennem a dokira
köszönöm a válaszokat
2013. febr. 10. 13:24
7/10 anonim válasza:
"Sajos valamiért fél a dokitol"
mondd meg neki, hogy inkább attól féljen, hogy többet nem fog szexelni... bármi lehet ez, ne hanyagolja el, nem vicc
8/10 A kérdező kommentje:
Ha sikerül rávennem milyen dokihoz kell mennie?
2013. febr. 10. 15:55
9/10 anonim válasza:
A dolgot nem szabad szőnyeg alá söpörni,de felturbózni sem kell .A lényeg hogy idejében orvoshoz menni.Előbb nyugszik meg mindenki .
10/10 anonim válasza:
Előbb szerintem háziorvoshoz menjen,elmondja a bajt írnak beutalót nem tudom hova ,és ott gondolom mintát vesznek mint nőgyógyászaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!