Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok. Minden este...

28 hetes vagyok. Minden este rémálmaim vannak, hol a babával kapcsolatos, hol a párommal. Ez a terhesség vele járója?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szia! a tudatalatti félelmeidet éled meg így. és, igen elég gyakori, hogy kismamák ilyeneket álmodnak, de azért a jobb közérzeted miatt nyilván jobb lenne, ha ezek megszűnnének, hiszen ezek az álmok gondolom feszültté tesznek nap, mint nap.

Próbáld elhesegetni a negatív gondolatokat, relaxálj, jógázz. Ez tudati dolog, neked kell fejben feldolgoznod a félelmeidet, és akkor talán nyugodtan fogsz tudni aludni.

Szerintem a jóga és a meditáció sokat segíthet.

2008. szept. 9. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is tortent mar meg hasonlo alom,bar nem annyira remalom volt csak olyan fura..amugy minden ejszaka almodom..Olvastam hogy igen ez terhessegnel a kozepetol foleg gyakran elofordul ha babaval almodsz,akar remalmokat es meg is magyarazta miert, olyansmire emlekszem hogy a baba mivel minnel kevesebb a helye felnyomja a gyomrot..stb..es emmiatt vannak az almok..na tehat normalis,terhesseg velejaroja.30 hetes kismama
2008. szept. 9. 07:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem meg fognak szünni, mert tényleg feszülté tesz, arról nem is beszélve, hogy felébredek rá, és utána már nem tudok vissza aludni, így ki sem pihenem magam. Ráadásul éjjel minden rosszabbnak is tűnik.
2008. szept. 9. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!