Bokaszalag szakadás, ilyen helyzetben volt e már valaki?
Figyelt kérdés
Bokaszalag sérülés miatt 3 hét fekvőgipszem lenne. Sajnos iskolába kell árjak,180Km-t utazom naponta és gipszel nem nagyon megy. Hideg van, mankóval pedig veszélyes közlekedni ilyen időben. Úgy döntöttem hogy megszabadulok tőle,10 nap után levágtam gondoltam hogy ha már nincs rajta hevesebb duzzanat akkor tornával és odairigyeléssel talán hamarabb helyre jön. Bokarögzítőt fáslit használok jelenleg.2014. jan. 31. 10:51
1/4 anonim válasza:
az első 1-2 hétben azért jó lenne pihentetni. teljesen soha nem fog meggyógyulni, csak a 3 szalag szakad akkor műtenek egyébként nem. utána pedig legalább 1 hónapig bokarögzítő kell
2/4 anonim válasza:
simán előfordulhat, hogy hegesen gyógyul, nem forr össze, egész életedben problémáid lehetnek belőle, fájdalom, instabil tartás
ennyit nem hiszem, hogy ér az iskola, tudom, hogy fontos, de az egészséged is fontos, ha leküldeted valakivel az anyagot, leckét akkor otthon is tudsz haladni a tananyaggal
3/4 anonim válasza:
Bokaszalag szakadáskor először nekem is gipszben volt a lában, de másnap elmentem egy másik orvoshoz, aki felírt egy bokarögzítő sínt. Szerintem neked is egy ilyet kellene beszerezni. Bokaszalag szakadásra mostanában ezt szokták már adni. 2 ismerősön is ilyet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!