Meddig bírhatja még a bokám törés/ínszalagszakadásig?
Figyelt kérdés
Tavaly háromszor ment ki a bokám. Először nem volt sok gond, de másodjára nem bírtam felállni /csúnyán lila meg kék volt az egész/, de meggyógyult aztán tavaly júniusban, amikor utoljára kiment, pánikrohamot kaptam, és elsején megint sikerült elesnem. Ma már nem fáj annyira, de amilyen szerencsétlen vagyok újra megtörténhet, de félek, hogy már nem úszom meg egy kis fájással.2014. jan. 3. 18:06
1/1 anonim válasza:
new félj, attól nem lesz jobb, ne erőltesd nyilván minl többször eltörik annál jobbsn fog fájni, ne fuss a betonon, figyelj hová lépsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!