Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek eltört a csuklóm?

Szerintetek eltört a csuklóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a gond, hogy tegnap leestem és a csuklómat fájdítom. Ujjaimat tudom mozgatni gondtalanul és nem is fáj. Csak nagyon gyenge az egész karom, ha fel akarok emelni valamit, akkor érzem, hogy nem bírom. Szerintetek szó lehet műtétről ha orvoshoz megyek?

Édesanyámnak nem szeretném elmondani, szerintetek egy idő után helyre jöhet orvos vizsgálata nélkül ha pihentetem? Vagy esetleg hogyan tudom megállapítani, hogy netán eltört? Lécci kíméljetek azzal a szöveggel, hogy orvoshoz mennyek. Válaszotokat előre is köszönöm! :)

15/F

2013. dec. 23. 19:22
 1/6 |Orfeusz| ***** válasza:

1 nap után még lehet sima rándulás is. Ha pár napon belül nem jön rendbe menj el orvoshoz. Egy röntgent megéri csináltatni.

Műteni nem hiszem, hogy meg akarnák, de azért jó hogyha megnézik.

2013. dec. 23. 19:26
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, most azért megnyugtattál :D
2013. dec. 23. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
te sehogyan nem tudod megállapítani,hogy eltört-e,de röntgen nélkül még az orvos sem. Ne húzd sokáig,mert ha eltört és nem kezelik időben,akkor pont ezért műtenek meg.
2013. dec. 23. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én befásliznám
2013. dec. 25. 01:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Otthon mozgattam a karom és rájöttem, hogy csak le és fel nem tudom mozgatni a csuklóm. Na végül is voltam ma délelőtt orvosnál. Leröntgenezték a kezem de viszont nem látott a képen törést, ezért kaptak mégiscsak egy ideiglenes gipszet, amit majd hétfőn levesznek és újra leröntgenezik a karom, aztán ha mégis csak törés, akkor kapok rá gipszet, de ha nem, akkor talán csak egy kötést.
2013. dec. 25. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
kaptam* :)
2013. dec. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!