Eltört a csuklóm, ha nem kötöm fel a karom, olyan, mintha szét akarná feszíteni a gipsz, ez normális?
Sajnos teljesen normális, ha kezdetben duzzadt a kezed, és igen, az első pár napban kösd fel és ha fekszel, akkor meg emeld a fejed fölé. Ha ennek ellenére duzzad a kezed, irány a patika, vegyél mullpólyát. Aztán otthon vágd végig a már fent levő kötést, de ne vedd le, hanem az új pólyával kösd körbe szépen, kicsit lazábban. Mi mondjuk ezt el szoktuk mondani a betegeknek, mert baromi ciki, ha szegények 50-60 km-t utaznak azért, hogy ezt mi megcsináljuk, mert ilyenkor tényleg csak ennyit lehet vele tenni.
Jobbulást kívánok!
Nem kap mindenki K-gipszet, sokszor marad a sín.
Jobb már a kezed?
Most erkeztem haza a kontrollrol.Kaptam egy masik gipszet,viszont ez is gipszsin,csak nagyobb,mint az elozo,mert az csak alatamasztotta az ujjaimat,ebben viszont gipszelve vannak.Ugyhogy igy mar semmire nem hasznalhato a karom.A zsibbadast is mondtam,de csak azt a valaszt kaptam hogy ilyen ha az ember gipszben van,ki kell birni.A doki sem volt valami kozlekeny,o is kb ezt mondta mint a gipszeloben..A doki kozolte hogy a gipszlevetel idopontja november 24..Ezen nagyon kibuktam.Az orvos azt mondta,kozben egyszer fognak gipszet cserelni.
Biztos kell ennyi ideig a gipsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!