Majdnem 2 hónapja egy szög végigvágta az arcom, még mindig nem múlt el, mit csináljak?
Elég mélyen végigvágta az arcom, valószínű nem fog már eltűnni,de halványítani szeretném valahogy. Van egy rész,ahol "bemélyed" a karcolás mentén, és van ahol kidomborodik. Kentem sokat krémekkel, Kék Lukács krémmel is(nem minden nap), de még mindig eléggé látszik.Vitaminokat is szedtem, C vitamint, hátha attól majd előbb elmúlik de nem. Van rá esély, hogy csak az a rész marad meg,ahol bemélyed, vagy a kidomborodó rész is? Csak mert ennyi idő alatt elmúlhatott volna...mondjuk arcon úgy tudom tovább tart elmúlni a sebnek.
Mivel tudnám hamarabb eltüntetni/halványítani?Nagyon fontos lenne, mert elég nagy vágás,ráadásul lány vagyok,és nem valami szép tőle az arcom.
Sebről vagy hegről van szó?
Mert ha heg, akkor sajnos már nem hiszem, hogy el fog múlni. Az a kategória lehetett ez a seb, amit össze kellett volna varratni/kapcsoltatni, pláne arcon :(
Bőrgyógyásznál voltál?
Esetleg még ő tudna valamit javasolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!