Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Majdnem 2 hónapja egy szög...

Majdnem 2 hónapja egy szög végigvágta az arcom, még mindig nem múlt el, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elég mélyen végigvágta az arcom, valószínű nem fog már eltűnni,de halványítani szeretném valahogy. Van egy rész,ahol "bemélyed" a karcolás mentén, és van ahol kidomborodik. Kentem sokat krémekkel, Kék Lukács krémmel is(nem minden nap), de még mindig eléggé látszik.Vitaminokat is szedtem, C vitamint, hátha attól majd előbb elmúlik de nem. Van rá esély, hogy csak az a rész marad meg,ahol bemélyed, vagy a kidomborodó rész is? Csak mert ennyi idő alatt elmúlhatott volna...mondjuk arcon úgy tudom tovább tart elmúlni a sebnek.

Mivel tudnám hamarabb eltüntetni/halványítani?Nagyon fontos lenne, mert elég nagy vágás,ráadásul lány vagyok,és nem valami szép tőle az arcom.

2013. dec. 5. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Sebről vagy hegről van szó?

Mert ha heg, akkor sajnos már nem hiszem, hogy el fog múlni. Az a kategória lehetett ez a seb, amit össze kellett volna varratni/kapcsoltatni, pláne arcon :(

2013. dec. 5. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne látni,hogy milyen. Mert ha keloidosna gyógyult,akkor nem nagyon fog javulni. Ha nem keloidos még sokat fog változni.
2013. dec. 5. 20:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest elég vékony,szóval nem kellett és nem is lehetett volna összevarrni,szerintem egy tűvel is lehet ilyen sebet csinálni. De akkor legalább valami amitől előbb világosodik ki?
2013. dec. 5. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez már heg, bár elég vékony, de még mindig piros. Valaki tud valamit, amivel hamar ki lehetne világosítani?
2013. dec. 5. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tennék egy próbát kék kenőccsel (kék lukács).
2013. dec. 5. 21:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt használom, le is írtam fönt.
2013. dec. 5. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyásznál voltál?

Esetleg még ő tudna valamit javasolni

2013. dec. 5. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben,majd megpróbálom!
2013. dec. 6. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Orvos??? Bőrgyógyász??
2013. dec. 13. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!