Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Múlt szombaton elestem a...

Múlt szombaton elestem a hátamra, gerincre, azóta fájnak egyes mozdulatok, olyan, mintha 2 csigolyám beljebb lenne mint a többi. Járt már ilyesmi helyzetbe valaki?

Figyelt kérdés
Orvoshoz még nem volt időm elmenni, munka miatt. De ha valaki tudna írni valami okosságot, azon kívül, hogy menjek orvoshoz (mert én is így gondolom)azt megköszönném.

2013. szept. 20. 15:36
 1/4 anonim válasza:
hát ez nem olyan dolog amivel lehet játszani, de akkora baj nincs szerintem, ha még lábra tudsz állni :P
2013. szept. 20. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát dolgozni tudok vele, meg emelni meg minden, ma edzésem lesz, megpróbálom tudok-e futni stb. De azért kösz a választ.
2013. szept. 20. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Ráesett a hátára, a gerincére, két csigolyát úgy érez, hogy nincs a helyén, és orvoshoz nem, de edzésre van ideje menni. Jól értem?

Bocs, de ez őrület...

2013. szept. 20. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen így történt, de nem sok mindent csináltam. Azért nincs időm, mert 4ig dolgozok és utána már nincs orvos. De annyira nagy baj nem lehet, mert mozogni tudok, meg állatorvos haverom azt mondta, h szalag húzódhatott meg, mert törés, repedés nem tapasztalható.
2013. szept. 20. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!