Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kerültél már olyan helyzetbe,...

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy nagyon kellett kakilnod, de nem volt rá lehetőség? Meddig tudtad visszatartani? Hogyan végződött az eset?

Figyelt kérdés

2013. júl. 31. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Nekem még nem, de egy ismerősömre egyszer rájött a hasmanés séta közben. Hirtelen elkezdett rohanni, meg sem állt a Dunáig (Esztergomban). Beleugrott és elvégezte a dolgát.
2013. júl. 31. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Volt :D még középsuliban egyszer, bejárós voltam 40 km-re, már a hévre felszállva is éreztem, hogy már menni kéne, de persze az állomáson nincs wc, ahol leszálltam, ott sincs. Kb. futottam haza, de nem bírtam ki, így megkerestem a nádast és ott :D
2013. júl. 31. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy buliból hazafele volt ilyen élményem. Párszáz méterre otthonról elkapott a szapora. Nemsokkal a kapu előtt egy begörcsölt a hasam és félig összegörnyedve kakiltam és pisiltem össze magam. Ráadásul vajszínú leggingben voltam, úgyhogy képzelhetitek hogy néztem ki...
2013. nov. 5. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Hát komám elmesélek egy ciki sztorit . Szóval jöttünk haza az osztálykirándulsából leszálltunk nekem kellett de annyira hogy azt el nem tudom mondani .. Gyorsan futottam volna haza szorítottam mint állat futottam be egy sikátorba ott egy csöves pisált és én a legközelebbibe odaértem de akkor már egy rettenetesen nagy kaki darab a gatyámba volt elég ciki volt úgy hazamenni lógott a gatyám + még elcsúsztam a kutyaszaron is és a hátam is olyan lett XDD nagyon fain volt szóval nem sokáig ha nagyon kell
2013. dec. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!