Mindennap iszonyatos fejfájásom van több mint egy hete! Valakinek hasonló eset?
Általában reggel akkor nem olyan erős és este akkor viszont nagyon erős.. 2 oldalt a halántékomnál és a legelöl a homlokcsont felett picivel.. a halántéknál folyamatosan fáj.. a homlokcsont felett bele bele szúr de nagyon :( nem tudom mi lehet ez.. fejfájós típus vagyok, de ennyit még soha nem fájt.. és elő jött a hipochonderiség belőlem.. mi van ha agytumor vagy valami súlyos baj? :( kérem akinek volt már ilyen az írja meg,h meddig tartott neki, h mi volt a baj stb.
köszönöm
Kb. egy hete nekem is fáj a fejem, és nem múlik gyógyszerre sem. Te szedsz valamit?
Tavaly augusztustól novemberig minden nap fájt a fejem, változó intenzitással. A házi doki, elküldött ideggyógyászhoz, mivel beparáztam én is mi van ha agydaganatom van, és kisgyerekeim vannak, soron kívül magán CT-re mentem. Negatív volt. megnyugodtam, egy nap elmúlt a fájásom, csak most egy év után jött vissza. Remélem nem sokára elmúlik, ha nem vissza a dokihoz.
Szerintem kérj Ct-re vizsgálatot, legalább megnyugszol-
a napokban enyhült a fejfájásom, de még most is zavaró :S mindenképp elakarok menni, de mire időpontot kapnék..
magándokira nincs pénzem.. és unom már h azért fizetek TB-t h aztán mégis magán rendelőben kössek ki... :( szar az egész magyar Eü.. de ez más téma :/
persze :( Cataflam tablettát.. de az se használt... kipróbáltam a Flektor port az segített de hamar elmúlt a hatása :( és mindkettő nagyon erős fájdalom csillapító :/
3hónapja fáj a fejem.
voltam kórházba magas vérnyomás "indokkal" de közbe minden renben.
utána neurologiára mentem(ahol CT-re nem küldtek el) kaptam gyógyszert migrén megelözésére...2hete szedem,nemsegit,még rosszabb... a legrosszabb,hogy szédülök is:S:S:S
holnap megyek vissza neurologushoz hogy csináljon valamit mert az iskolát be akarom fejezni...
de elkeseritő a magyar EÜ tényleg...
jah és 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!